KADROMUZ

İlknur KOYUNCU - Okul Müdürü

Okul müdürümüz İlknur KOYUNCU, 1987- ANKARA doğumludur. İlköğrenimini İSTANBUL ve DİYARBAKIR´da, ortaokul eğitimini KARAMAN´da, lise eğitimini Akşehir Anadolu Öğretmen Lisesinde, yüksek öğrenimini Selçuk Üniveristesi Mesleki Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır. Ardından EĞİTİM YÖNETİMİ VE DENETİMİ alanında ise yüksek lisans yapmıştır. 2010 yılında Doğanhisar ilçesine öğretmen olarak atanmış ve Ilgın, Karatay, Selçuklu ilçelerinde hem öğretmenlik hem de eğitim yöneticiliği görevlerini yerine getirmiştir. Konya ili merkezinde bulunan SELÇUKLU ANAOKULU ve S.B. SEVGİ ANAOKULU´nda eğitim yöneticiliği yapmış olup 2014 yılından bu yana eğitim yöneticiliği görevini devam ettirmektedir. 2020/2021 eğitim öğretim yılı itibariyle ise okulumuz S.B. DOSTLUK ANAOKULU´nda eğitim yöneticisi olarak atanarak görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.